Opstartorkest (jong)volwassenen

Wie kent ze niet, mensen die zeggen: Had ik vroeger maar een muziekinstrument leren bespelen…ik vind het zo jammer dat ik dat niet kan! Misschien ben je zelf wel zo iemand…Maar wist je dat je een instrument ook prima op latere leeftijd kunt leren bespelen? Helaas is de drempel soms hoog om je als (jong)volwassene aan te melden. Immers…vaak dan zit je dan als beginnende muzikant als ‘reus’ tussen kinderen van jonge leeftijd…

Hoe werkt het?
In december starten we met 3 gratis en vrijblijvende kennismakingsavonden, waar je alles komt te weten over onze vereniging, de verschillende instrumenten, de docenten en dirigente van het orkest. Uiteraard mag je alle instrumenten uitproberen! Na deze kennismakingsavonden maak je de keuze of je door wilt en op welk instrument. Na de jaarwisseling starten we dan echt op vrijdagavond met het samenspel in het orkest.

Kennismakingsavonden: waar en wanneer?
Vrijdag 6, 13 en 20 december
Vanaf 19:30 uur in De Hoeksteen, Kon. Emmalaan 41 in Leerdam

Aanmelden
Natuurlijk ben je op elk moment welkom bij De Bazuin, maar we willen je toch vragen om je aan te melden. Aanmelden is handig, want dan kunnen we rekening houden met jouw muzikale voorkeur(en), is je plekje gereserveerd en kunnen we met je communiceren als dat nodig is. Je bent ook van harte welkom als je niet alle kennismakingsavonden aanwezig kunt zijn.

Aanmeldformulier

Dus je hebt interesse in ons? Wij ook in jou!

Ik heb voorkeur voor: (meerdere antwoorden mogelijk)

6 + 11 =

X