Home » Actueel » WMC 2017

WMC 2017

Op zaterdag 29 juli 2017 heeft het Showkorps van De Bazuin met 82,60 punten een gouden medaille en daarmee een een eerste plaats behaalde tijdens het Wereld Muziek Concours (WMC) in Kerkrade. Na eerdere successen tijdens de WMC’s in 1985, 1989 en 2013 is De Bazuin er in geslaagd om ook in 2017 hoge ogen te gooien.

Trots

Trots, dat zijn we zeker na ons optreden op het Wereld Muziek Concours. De afgelopen maanden hebben we onder leiding van Marcus Kerpershoek (blazers) en Corné Pas (slagwerk en marsexercitie) veel tijd en energie gestoken in de voorbereiding. Met 14 vooral jonge debutanten op een WMC zijn we allemaal een unieke ervaring en mooi marsoptreden rijker. Dank aan onze supporters & thuisfront! Wil je ons optreden (nog) eens zien? Hier een link naar ons optreden.

We genieten nu van een verdiende zomervakantie. Vanaf 26 augustus gaan we samen met Jong Bazuin en de leerlingen vol in de voorbereiding op de optredens/activiteiten in de maand september:

  • De Glasstadtaptoe Leerdam op zaterdag 9 september
  • Een buitenconcert op het Europaplein (hoofdsponsor van onze jeugdopleiding) op zaterdag 23 september
  • En tot slot de jaarlijkse Opendag op zaterdag 30 september

Versterking

Vanaf eind september starten de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Aanvulling van het korps is altijd mogelijk. Zeker in het koper kan het Showkorps versterking goed gebruiken. Neem gerust een keertje contact met ons op via facebook of het contactformulier.

Graag tot ziens in september!

X