Het succesvolle MusicKids-programma is een project waarbij kinderen vanaf 7 jaar op een speelse manier gratis kennis maken met muziek.

Tijdens het MusicKids Project krijgen jongens en meiden twee maanden les van een muziekdocent. In deze 2 maanden worden de basisbeginselen van het muziek maken aangeleerd. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om verschillende instrumenten uit te proberen. Na 8 weken geven de kinderen een echt concert voor familie en vriendjes en vriendinnetjes. Ook krijgen ze dan een heus MusicKids-diploma. Na deze gratis lessen kunnen ze lid worden bij Jong Bazuin.

Benieuwd naar het MusicKids programma?

Op zaterdagochtend 6 oktober start een nieuw MusicKids Project. Kom gerust zaterdagochtend rond 11.00 uur een kijkje nemen in De Hoeksteen met uw zoon of dochter. Meer informatie kan altijd worden opgevraagd door een mailtje te sturen naar jeugdzaken@debazuinleerdam.nl.

Meer informatie is ook verkrijgbaar tijdens wekelijkse repetitie van Jong Bazuin op zaterdagochtend, 10:00 – 12:00 uur in De Hoeksteen. Inschrijven van uw zoon of dochter is nu al mogelijk via het contactformulier.

X