Actie

Dit voorjaar houden we als vereniging een actie voor onze clubkas. Hiervoor hebben we dit keer de handen ineen geslagen met Edwin Kamper van Bakker De Jager. Via de website en onze leden is speciaal voor deze actie een keuze te maken uit:

Vakantiekoeken (6 lekkere koeken, verpakt in een plastic bakje) € 4

Appelcake Taartje voor € 5

Deze ambachtelijke producten kunnen we door de samenwerking met Bakker De Jager voor een aantrekkelijke prijs aanbieden.

Bestellen en betalen?
Bestellen via de website kan tot en met vrijdag 2 juli 2021. Op zaterdag 10 juli 2021 kunnen de bestellingen tussen 12.00 & 13.00 uur worden afgehaald. De locatie is afhankelijk van de weersvoorspellingen en het aantal bestellingen. Uiterlijk maandag 4 juli zullen we de afhaallocatie delen.

Je kunt de Vakantiekoeken en Appelcake Taartjes bestellen door onderstaand formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar promoting@debazuinleerdam.nl. Na je bestelling ontvang je per mail een factuur. De bestelling via de website is pas definitief als de betaling is ontvangen.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar promoting@debazuinleerdam.nl

Bestelformulier

Fijn dat je onze vereniging wilt steunen met deze verkoopactie! Als je hieronder je gegevens invult en de betaling is ontvangen, dan kun je de bestelling op zaterdag 10 juli afhalen!

Ik wil graag het volgende bestellen:

6 + 10 =