MusicKids

Het succesvolle MusicKids-programma is een project waarbij kinderen vanaf 7 jaar op een speelse manier gratis kennis maken met muziek.

Tijdens het MusicKids Project krijgen jongens en meiden twee maanden les van een muziekdocent. In deze 2 maanden worden de basisbeginselen van het muziek maken aangeleerd. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om verschillende instrumenten uit te proberen. Na 6 weken geven de kinderen een echt concert voor familie en vriendjes en vriendinnetjes. Ook krijgen ze dan een heus MusicKids-diploma. Na deze gratis lessen kunnen ze lid worden bij Jong Bazuin.

Benieuwd naar het MusicKids programma?

Zaterdagochtend 23 september 2023 start om 10.00 uur een nieuw MusicKids Project. Opgeven kan alvast via onderstaand aanmeldformulier. Meer informatie kan worden opgevraagd door een mailtje te sturen naar musickids@debazuinleerdam.nlMeer informatie is ook verkrijgbaar tijdens de wekelijkse repetitie van Jong Bazuin op zaterdagochtend, 10:00 – 12:00 uur. Stuur vooraf een mailtje naar jeugdzaken@debazuinleerdam.nl om vrijblijvend een repetitie te bezoeken. Je hoort dan gelijk waar er geoefend wordt; bij Schreuders Sport (Industrieweg) of in De Hoeksteen (Kon. Emmalaan 41).

Aanmeldformulier

Wat leuk dat je mee wilt doen aan het MusicKids-project!

14 + 11 =