MusicKids

Het succesvolle MusicKids-programma is een project waarbij kinderen vanaf 7 jaar op een speelse manier gratis kennis maken met muziek.

Tijdens het MusicKids Project krijgen jongens en meiden twee maanden les van een muziekdocent. In deze 2 maanden worden de basisbeginselen van het muziek maken aangeleerd. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om verschillende instrumenten uit te proberen. Na 6 weken geven de kinderen een echt concert voor familie en vriendjes en vriendinnetjes. Ook krijgen ze dan een heus MusicKids-diploma. Na deze gratis lessen kunnen ze lid worden bij Jong Bazuin.

Benieuwd naar het MusicKids programma?

Zaterdagochtend 2 maart 2024 start om 10.00 uur een nieuw MusicKids Project. Opgeven kan alvast via onderstaand aanmeldformulier. Meer informatie kan worden opgevraagd door een mailtje te sturen naar musickids@debazuinleerdam.nlMeer informatie is ook verkrijgbaar tijdens de wekelijkse repetitie van Jong Bazuin op zaterdagochtend, 10:00 – 12:00 uur. Stuur vooraf een mailtje naar jeugdzaken@debazuinleerdam.nl om vrijblijvend een repetitie te bezoeken. Je hoort dan gelijk waar er geoefend wordt; bij Schreuders Sport (Industrieweg) of in De Hoeksteen (Kon. Emmalaan 41).

Aanmeldformulier

Wat leuk dat je mee wilt doen aan het MusicKids-project!

10 + 5 =