De Bazuin steunen

Een muziekvereniging als De Bazuin kan niet zonder de steun van haar donateurs en sponsoren.

Vrienden van De Bazuin
Al jarenlang kan De Bazuin rekenen op een groep trouwe donateurs. Zonder hun steun zou het niet mogelijk zijn om te blijven optreden op een (muzikaal) hoog niveau. Onze trouwe donateurs zijn we daarom “Vrienden van De Bazuin” gaan noemen. 

Bent u nog geen “Vriend van De Bazuin” maar wilt u dat wel worden? Dan nodigen wij u hierbij van harte uit om dit te worden. Met uw steun kunnen wij blijven investeren in onze jeugd en daarmee ook in de toekomst van De Bazuin!

Wat u terug krijgt als Vriend

  • Gratis De Bazuin paraplu
  • Uitnodiging voor onze concerten
  • Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de vereniging

Ja, ik wil vriend worden van De Bazuin

Betaling

6 + 15 =

Sponsormogelijkheden
Ook als bedrijf is mogelijk om onze vereniging te steunen. Dat kan financiële steun zijn, maar ook ondersteuning in natura. Bij dit laatste kunt u denken aan drukwerk of praktische zaken die nodig zijn bij bijvoorbeeld optredens (vervoer, stoelen, podiumdelen etc). Bij sponsoring wordt een tegenprestatie samen met u besproken.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op via penningmeester@debazuinleerdam.nl of ons contactformulier. We komen graag bij u op de koffie om de mogelijkheden te bespreken. Want al pratende komen we vast tot een goed voorstel.