Bazuin’s Got Talent

Tijdens ons jubileumjaar 2023 hebben we voor het eerst Bazuin’s Got Talent georganiseerd. Een superleuke muzikale middag met alle leden in Stadspodium GO. Leuke activiteiten mogen best herhaald worden vinden wij. Dus daarom organiseren we een tweede editie van Bazuin’s Got Talent op zaterdagmiddag 30 maart, opnieuw in GO. Voor alle (oud)leden, jong en oud, een superleuke activiteit om je te laten zien en horen!

Wat mag ik doen? Wat je maar wilt, als het maar iets muzikaals is!
Moet ik het alleen doen? Mag wel, hoeft zeker niet! Het mag ook met een broer/zus, met je vader/moeder/verzorger, misschien met je muziekdocent, met andere (oud)leden van De Bazuin of iemand die je bijvoorbeeld kent van school. Uit je lesboek, met een cd. Alles kan en mag! 
Hoe lang mag het duren? Houd rekening met ongeveer 5 minuten als je alleen iets wilt spelen en maximaal 10 minuten met een groepje.
Kan ik iets winnen? Uiteraard! Er is een zeer vakkundige jury aanwezig om alle deelnemers te beoordelen.

Aanmelden? Graag! Geef je zo snel mogelijk op via onderstaand Aanmeldformulier. Het zou mooi zijn als je bij het opgeven (in het opmerkingenveld) al iets kunt vertellen over wat je wilt gaan spelen of gaan doen. Bij het opgeven kun je ook gelijk een voorkeur voor een tijdstip aangeven. Rond 16:00 uur is iedereen weer welkom in GO om de uitslag van een heuse jury te horen.

Vragen? Meer informatie is te krijgen via het e-mailadres: info@debazuinleerdam.nl

Kosten? Gratis

Locatie? Stadspodium GO, Dr. C. Voogdplein 90, 4141 CN Leerdam

Tijden? Inloop vanaf 13:45 uur, start 14:00 uur, afsluiting rond 16:00 met de jury-uitslag

Aanmeldformulier

Leuk dat je mee wilt doen aan Bazuin's Got Talent! Als je hieronder je gegevens invult en de aanmelding verstuurd, dan ontvang je verdere details!

Heb je een voorkeur voor een tijdstip? Geef dan hieronder je voorkeur aan.

7 + 9 =