Music Summer School -VOLGEBOEKT!

Tijdens de zomervakantie organiseren we als De Bazuin voor het eerst de Music Summer School. Nu het Timmerdorp dit jaar niet doorgaat geven we, in overleg met Jeugd Actief, drie leuke workshops. Uiteraard corona-proof!

Maandag 24 augustus – Sla je slag
Leef je uit op allerlei slagwerkinstrumenten en drum er maar lekker op los.

Dinsdag 25 augustus – Toeterpret
Toeter zo hard als je kan tijdens de te gekke en unieke trompetworkshop! Je leert in een uur een liedje spelen op dit bijzondere instrument. Ervaring is niet nodig! Het is een superleuke workshop waarin je ook een paar noten leert, samen muziek gaat maken en zelfs aan improviseren toe komt!

Woensdag 26 augustus – Muzikale workout
een te gekke volledige workout op muziek, met hindernissen en uitdagingen.

De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, het Europaplein en Leerdam Sport ’55. Deelname is dankzij de sponsors gratis.

Hoe laat en waar?
Iedere workshop van de Music Summer School start om 10:00 en duurt zo’n 1,5 uur. Ouders/verzorgers kunnen de kinderen rond 09:45 uur brengen en om 11:30 uur weer ophalen. We zijn deze ochtenden welkom op het terrein van Leerdam Sport ’55 (Quirinus de Palmelaan 109).

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshops kan door onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Uiteraard hanteren wij tijdens alle activiteiten de richtlijnen opgesteld door het RIVM, waaraan we ons dienen te houden. Bij aanmelding worden de richtlijnen per e-mail toegestuurd. In de week voorafgaand aan de workshops wordt er een mail gestuurd met aanvullende informatie.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een mailtje naar musicsummerschool@debazuinleerdam.nl

Aanmeldformulier

Wat leuk dat je mee wilt doen aan de Music Summer School! Helaas voor jou is alles volgeboekt. Wel kun je je opgeven voor een wachtlijst. Mocht er ruimte ontstaan, dan mailen we jou. Hoor je niets, dan hopen we dat je een volgende keer mee wilt doen!

Ik wil me opgeven voor: (meerdere antwoorden mogelijk)

6 + 14 =