Slagwerkworkshop

In het kader van ons 100-jarig bestaan in 2023 organiseren we verschillende activiteiten. Een van die jubileumactiviteiten is een workshop voor slagwerkers

Op zaterdagmiddag 11 februari komt Dennis Smits daarvoor naar Leerdam. Tijdens een laagdrempelige middag neemt Dennis ons mee in allerlei aspecten van slagwerk. De nadruk ligt op de kleine trom, maar uiteraard komen vrijwel alle slagwerkinstrumenten (ongestemd) aan bod! Leuk voor slagwerkers v.a. 10 jaar die zin hebben om een middag samen muziek te maken.

Wie is Dennis Smits? Dennis is een allround slagwerker die zijn sporen heeft verdiend bij o.a. Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers. De laatste jaren is hij als slagwerkdocent en instructeur bij onder meer DVS Katwijk, de regerend wereldkampioen op de marswedstrijden tijdens het Wereld Muziek Concours van afgelopen zomer in Kerkrade. Daarnaast speelt hij in verschillende bands en doet hij invalwerk bij orkesten zoals het Johann Strauss Orkest van André Rieu.

Vragen? Meer informatie is te krijgen via het e-mailadres: 100jaarbazuin@debazuinleerdam.nl

Kosten? Gratis

Locatie? Maranatha, J. A. Burgersstraat 1, 4141 EL Leerdam

Tijden? Inloop vanaf 13.30 uur, start 14.00 uur, afsluiting rond 16.00 met een mini-concert 

Aanmeldformulier

Leuk dat je mee wilt doen aan de slagwerkworkshop onder leiding van Dennis Smits! Als je hieronder je gegevens invult en de aanmelding verstuurd, dan ontvang je zsm verdere details!

Neem je een eigen instrument mee naar de workshop? Graag! Zo niet, dan zorgen wij in ieder geval voor een snaredrum.

14 + 9 =