De MusicKids

Het succesvolle MusicKids-programma is een project waarbij kinderen vanaf 7 jaar op een speelse manier gratis kennis maken met muziek.

Tijdens het MusicKids Project krijgen jongens en meiden twee maanden les van een muziekdocent. In deze 2 maanden worden de basisbeginselen van het muziek maken aangeleerd. Daarnaast krijgen de kinderen de kans om verschillende instrumenten uit te proberen. Na 8 weken geven de kinderen een echt concert voor familie en vriendjes en vriendinnetjes. Ook krijgen ze dan een heus MusicKids-diploma. Na deze gratis lessen kunnen ze lid worden bij Jong Bazuin.

Benieuwd naar het MusicKids programma?  

Dit najaar start een nieuw MusicKids Project. Meer informatie kan alvast worden opgevraagd door een mailtje te sturen naar musickids@debazuinleerdam.nl.

Meer informatie is ook verkrijgbaar tijdens de wekelijkse repetitie van Jong Bazuin op zaterdagochtend, 10:00 – 12:00 uur. We repeteren op het buitenterrein bij Schreuders Sport of in De Hoeksteen. Inschrijven van uw zoon of dochter is nu al mogelijk via het contactformulier.

Aanmeldformulier

Wat leuk dat je mee wilt doen aan het MusicKids-project!

15 + 8 =

Kalender

april

Geen evenementen

mei

Geen evenementen

X