Benieuwd of muziek maken iets voor jou is? Op zaterdag 13 april houdt De Bazuin Open Huis. Tijdens de repetities van Jong Bazuin en het Showkorps zijn belangstellenden van harte welkom om een kijkje in de keuken te nemen. Beide repetities vinden plaats in en rond De Hoeksteen, Kon. Emmalaan 41.

’s Morgens kunnen jongens en meiden vanaf 7 jaar met hun ouders kennis maken met Jong Bazuin. Tussen 10:00 en 11:00 uur zullen de jeugdleden van De Bazuin laten zien en horen hoe leuk muziek maken is. Of je nu muzikale ervaring hebt of niet, ieder kind mag 2 maanden vrijblijvend kennis maken met muziek via het gratis MusicKids programma dat op 4 mei weer van start gaat. In een aantal lessen tijd leren ze alle instrumenten van onze vereniging kennen en werken ze toe naar een heus concert voor familie, vriendjes en vriendinnetjes.

Iedereen vanaf 15 jaar is ’s middags van 13:30 tot 15:30 uur van harte welkom om een repetitie van het Showkorps bij te wonen. Naast uitleg over de verschillende instrumenten kan er een kijkje worden genomen bij een mars-/showrepetitie en is er ook de mogelijkheid om zelf een aantal instrumenten uit te proberen.