Op zaterdag 11 juni heeft De Bazuin opgetreden in de Efteling. Leuke aan het optreden was ook dat de leden na de optredens vrij de Efteling in mochten om de verschillende attracties te bezoeken.

Vorig jaar heeft het Showkorps van De Bazuin ook al opgetreden in de Efteling. Mede door de goede indruk die toen is achtergelaten is dit jaar heel de vereniging uitgenodigd. Jaap van Ingen, secretaris van het bestuur: “Vorig jaar waren we blij verrast voor de opening van Baron 1898 te worden uitgenodigd. Toen zijn al de contacten gelegd om dit jaar de Efteling te bezoeken. Leuke bijkomstigheid was dat heel de vereniging is uitgenodigd, dus ook alle jeugdleden en leerlingen. Vooral voor de jeugdleden en leerlingen een superleuke ervaring.’

Benieuwd naar hoe leuk het is om muziek te maken bij De Bazuin? Kom dan zaterdagochtend 25 juni gerust een kijkje nemen tijdens bij een mini-concert van Jong Bazuin. Speciale aandacht is er voor de 9 jongens en meiden die de afgelopen 8 weken hebben deelgenomen aan het gratis MusicKidsprogramma. Het mini-concert start om 11.00 uur in De Hoeksteen aan de Kon. Emmalaan 41. Na de zomervakantie start een nieuwe gratis lessenserie MusicKids. Aanmelden kan 25 juni al; en wie weet ga je in 2017 ook naar de Efteling.