Jongens en meiden vanaf 7 jaar, met of zonder muzikale ervaring, mogen de eerste paar maanden vrijblijvend kennismaken met muziek maken in ons MusicKids programma. In 2 maanden tijd leren ze alle instrumenten van onze vereniging kennen en werken ze toe naar een heus concert voor familie, vriendjes en vriendinnetjes.

Op 8 jarige leeftijd kunnen ze er dan voor kiezen om lid te worden van de vereniging. Binnen de eigen muziekopleiding worden ze dan verder opgeleid op het instrument van hun keuze. Als ze eenmaal in staat zijn om goed te spelen gaan ze over naar Jong Bazuin waar ze toewerken naar het optreden op straat en dergelijke.

Als uw zoon/dochter al ervaring heeft met een instrumenten (dwarsfluit, piccolo, trompet, slagwerk en/of marching bells), dan kan er in overleg met de muzikale leiding worden besloten dat er gelijk kan worden ingestroomd bij Jong Bazuin.

Ook het Showkorps is voortdurend op zoek naar versterking. Iedereen vanaf 15 jaar is van harte welkom om één van de secties van het korps te komen versterken. Het Showkorps (vanaf 15 jaar) is op zoek naar versterking. Hierbij is het helemaal niet nodig om al muzikale ervaring te hebben, want voor volwassen is er een kennismakingsprogramma en de mogelijkheid van 2 gratis proeflessen op het gekozen instrument.

Beheers jij één van deze instrumenten, dan is dit je kans om bij onze vereniging in te stromen. Met een solide muzikale basis, bijvoorbeeld door één of meerdere muziekdiploma’s of langere tijd ervaring op een bepaald instrument, kun je vrij snel instromen in het Showkorps.

Kijk voor meer informatie gerust eens bij MusicKidsOpleidingen en Lid worden.