Het waren gekke maanden dit voorjaar. De scholen waren lang dicht en het verenigingsleven stond stil vanwege corona. Ook het jaarlijkse Timmerdorp gaat daarom dit jaar helaas niet door. In overleg met JeugdActief organiseren we daarom een leuk alternatief: Music Summer School! Want het is en blijft ontzettend leuk om samen muziek te maken. Uiteraard allemaal corona-proof!

Maandagochtend 24 augustus starten we met “Sla je slag”. Een leuke workshop waarbij kinderen zich kunnen uitleven op allerlei soorten slagwerk. Op dinsdag is er dan de workshop “Toeterpret”. Een trompetworkshop waar je op gekleurde trompetten kunt proberen zo hard mogelijk te ‘toeteren’. De Music Summer School sluit op woensdag 26 augustus af met een te gekke volledige workout op muziek, met hindernissen en uitdagingen. De workshops zijn mede mogelijk gemaakt door de Rabobank, het Europaplein en Leerdam Sport ’55. Deelname is dankzij de sponsors gratis.

Hoe laat en waar?
Iedere workshop van de Music Summer School start om 10:00 en duurt zo’n 1,5 uur. Ouders/verzorgers kunnen de kinderen rond 09:45 uur brengen en om 11:30 uur weer ophalen. We zijn deze ochtenden welkom op het terrein van Leerdam Sport ’55 (Quirinus de Palmelaan 109).

Aanmelden
Aanmelden voor deze workshops kan door het aanmeldformulier in te vullen. Voor meer informatie kan je ook een e-mail sturen naar musicsummerschool@debazuinleerdam.nl.  Er is per dag ruimte voor maximaal 24 deelnemers. Dus meld je snel aan. Bij voldoende aanmeldingen kan er een extra sessie in de middag gepland worden. Uiteraard hanteren wij tijdens alle activiteiten de richtlijnen opgesteld door het RIVM, waaraan we ons dienen te houden. Bij aanmelding worden de richtlijnen per e-mail toegestuurd.